Υλικά:
1 Ποτήρι σπορέλαιο
4 κουταλιές άχνη ζάχαρη
4 φλιτζάνια αλεύρι
50 γρ. Κουβερτούρα
40 κομμάτια καρύδια
Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ για λίγα λεπτά το λάδι με την άχνη
ζάχαρη.Λύνουμε την κουβερτούρα σε μπελ μαρί και την προσθέτουμε στο λάδι.
Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το αλεύρι. Ζυμώνουμε αλαφρά και πλάθουμε τα
μπισκότα μας σε μικρά μπαλάκια.Βάζουμε πάνω από κάθε μπισκότο ένα καρύδι και τα
τοποθετούμε σε ταψί που το έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί σε μια κάποια απόσταση μεταξύ τους. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 12 με 15 λεπτά. Όταν τα
βγάλουμε από το φούρνο τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και μετά τα σερβίρουμε.
13 σχόλια:
Εύκολα είναι Δήμητρα και δείχνουν πολύ νόστιμα!
Φιλιά, καλό απόγευμα!
Τι όμορφα μπισκοτάκια !!!!
Φιλιά
Δήμητρα, τα μπισκοτάκια σου, πολύ ωραία και αφράτα!! Το καρύδι στην μέση τους δίνει το καλύτερο στόλισμα!! Καλοφάγωτα.
Καλό βράδυ.
Δήμητρα δείχνουν καταπληκτικά, καλοφάγωτα!!!
Φιλιά πολλά!
Αφράτα και λαχταριστά Δήμητρα τα μπισκοτάκια σου!
Τι ωραία ιδέα...θα τα δοκιμάσω σίγουρα!!!!
εύκολα και ωραία
Τέλεια φαίνονται και πανεύκολα!
Ως φανατικοί καταναλωτές μπισκότων (και χωρίς ανταγωνισμό μπορώ να πω...) θα την δοκιμάσουμε πολύ σύντομα τούτη τη συνταγή αγαπητή Δήμητρα.
Άσε που γίνονται πανεύκολα!!!
Ωραία μπισκότα Δήμητρα.
Ευκολα και σοκολατένια.
Φιλιά
Ωραιότατα!
Καλημέρα και καλώς σε βρήκα Δήμητρα!
Τα καρυδάτα μπισκοτάκια σου φαίνονται πραγματικά υπέροχα! Και η συνταγή είναι πολύ εύκολη!
Μου φαίνεται ότι θα τα τιμήσω λίαν συντόμως!!!
Πολυ ωραια! Πρεπει να τα φτιαξω.
Δημοσίευση σχολίου