1/2 κιλό σπαγγέτι βρασμένα σε αλατισμένο νερό.
10 φέτες μπέικον-10 φέτες ζαμπον.
1 κούπα τυρί γκούντα τριμμένο
1 κούπα κεφαλογραβιέρα
1 κούπα μανιτάρια κομμένα λεπτές φέτες.
1 κρέμα γάλακτος (μεσαίο μέγεθος)
2 αυγά βρασμένα
αλάτι-πιπέρι
2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
λίγο βούτυρο
Εκτέλεση: Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε στο βούτυρο τα αλλαντικά σε μέτρια φωτιά. Μόλις ψηθούν λίγο ρίχνουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά.Τέλος ρίχνουμε σιγά- σιγά τα τυριά προσέχοντας να μην πήξει πολύ η σάλτσα. Κρατάμε λίγο τυρί για το γαρνίρισμα. Προσθέτουμε το αλάτι (αν χρειαστεί)-πιπέρι.
9 σχόλια:
Δήμητρα, καλή Κυριακή και καλή σας όρεξη με την πεντανόστιμη μακαρονάδα.
Την αγάπη μου στα χιονισμένα Γρεβενά.
ήταν δυνατόν να μην υπήρχαν μανιτάρια στο ψυγείο;
αναρωτιέμαι εγώ τώρα!!!!
σλουρπ!!!
τέλεια η μακαρονάδα!!
ακριβώς αυτό φάγαμε κι εμείς χτες! μακαρόνια με ότι άλλο υπήρχε στο ψυγείο αλλά τα μακαρόνια ήταν... πέτουρα με μανιτάρια από τα γρεβενά!τέλεια!!!!
Ελένη να είσαι καλά. Μακαρόνια όπως και να μαγειρευτούν αρέσουν σε όλους.
ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ...έχεις δίκιο, πάνταυπάρχουν μανιτάρια στο ψυγείο.
peps όλα τα ζυμαρικά που είναι φτιαγμένα με μανιτάρια είναι πεντανόστιμα.
Φιλιά
πεντανοστιμη μακαροναδα!!!!!!!!!
Να εισαι καλα και καλη εβδοαδα να εχεις απο αυριο.
Τα φαγάκια που γίνονται εκ των ενώντων, δίνουν σχεδόν πάντα πολύ γευστικά αποτελέσματα!
Φιλιά!
και βέβαια με μανιτάρια....
μιαμ μιαμ!!!
καληνύχτααααααααααα...
Δημοσίευση σχολίου