Απλά ψωμάκια κομμένα στη μέση και βουτυρωμένα.
Τα γεμίζουμε με σοταρισμένα μανιτάρια
Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι ένα ψιλοκομμένο κρεμμύδι, προσθέτουμε δύο μανιτάρια κομμένα σε κύβους και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και μαϊντανό. Γεμίζουμε τα μανιτάρια μας και ρίχνουμε από πάνω ψιλοκομμένα τυριά, μία κουταλιά κέτσαπ και λίγο λαδάκι.
Τα ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.
Τα σερβίρουμε ζεστά με τσίπουρο ή λευκό κρασί.
Αυτόν τον νόστιμο μεζέ τον φάγαμε στις Αυλές -μανιταροταβέρνα- και τον έφτιαξε ο shef της ταβέρνας ο Νίκος.
5 σχόλια:
Θα με κανεις Σαββατιατικα να βγω να αγορασω μανιταρια!
Παρακαλώ μια μερίδα!!!!!!!!!!!! με τσιπουράκι!!!!!!!!!!!
Πολλά φιλάκια
Αν και δεν μ αρεσουν πολυ τα μανιταρια, αυτο το μεζεδακι ειναι ταμαμ για τον αγαπημενο μου!
Τρελαίνομαι για τέτοια μεζεδάκια, εύκολα, γρήγορα και μανιταρονόστιμα!
Φιλάκια, καλό Σαββατοκύριακο!!
Εξαιρετική ιδέα που μπορείς να φτιάξεις άμεσα για ένα ωραίο ορεκτικό! Τι καλά που μας την μετέφερες αγαπητή Δήμητρα.
Δημοσίευση σχολίου