Μανιτάρια με σπανάκι και φιλέτο κοτόπουλο!
Υλικά:
1/2 κιλού τρυφερό φρέσκο σπανάκι.
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κούπα μανιτάρια φρέσκα (ασπρομανίταρα) κομμένα σε φέτες
Αλάτι – πιπέρι- λάδι.
3 φιλέτα κοτόπουλο.
1/2 της κούπας κρέμα γάλακτος
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το λάδι, προσθέτουμε το σπανάκι καλά πλυμένο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Ρίχνουμε τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε να σιγοβράσει το φαγητό και να εξατμίσουν τα υγρά που θα βγάλει το σπανάκι. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και λίγη κρέμα γάλακτος λίγο πριν κλείσουμε τη φωτιά. Έχουμε ψήσει τα φιλέτα του κοτόπουλου στα κάρβουνα ή σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς να τα στεγνώσουμε. Σερβίρουμε το σοταρισμένο σπανάκι με τα μανιτάρια και βάζουμε πάνω τα ψημένα φιλέτα.
Υ.Γ. Η συνταγή αυτή έγινε στην Μανιταροταβέρνα Αυλαίς από τον εξαιρετικό chef Νίκο Αγνάντο.
13 σχόλια:
Καλησπέρα!!!πως τα πάτε με τα χιόνια;;εσείς βέβαια είστε μαθημένοι.
Το φαγητό σου εξαιρετικό το ζήλεψα.
Πολλά φιλιά
μμμ... να είχα ένα πιατάκι τώρα!!!
τέλειο φαίνεται!!!
καλό βράδυ!!!!!!!!!!
Καλημέρα Ξανθή. Εχουμε πολλά χιόνια και πολύ κρύο.Είχαμε χρόνια πολλά να δούμε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες.
Φιλιά
Ζαχαρούλα να είσαι καλά!
Το φαγητό μου είναι πολύ νόστιμο και πολύ ελαφρύ.
Δοκιμασέτο!
αγαπημένο φαγάκι, τα φιλετάκια σας τα χαρίζω, εγώ θα πάρω μόνο το σπανάκι με τα μανιτάρια!!!!
Πολύ ομορφο πιατο! Γεια στα χερια σου!
ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ...είναι πράγματι πολύ νόστιμο και χωρίς το κοτόπουλο.
Ελπινίκη είναι ένα φαγητό εύκολο και πολύ νόστιμο.
Κι εγώ το ζήλεψα, είναι και όμορφα σερβιρισμένο, φαίνεται εξαιρετικό!
Φιλάκια!
Πολύ λαχταριστό το φαγητό σου, μακάρι να είχα ένα πιατάκι!
Μανιτάρια!!!!!!!! Αυλαίς!!!!!!!!!!! τι άλλο να ζητήσω.
Αχ,τι μου κάνεις Δήμητρα με τις αναρτήσεις σου!!!!!!!!!!
Πολλά φιλιά.
Δήμητρα πολύ θα ήθελα να το δοκιμάσω από τα χεράκια σου!
Καλή βδομάδα!Φιλιά!
Τέλειο!!!Φοβερό!!!!!!!!Καλό Σαβ/κο!!!
Δημοσίευση σχολίου