Υλικά:
Ένα κιλό χοιρινό κρέας κομμένο σε μικρά κομμάτια.
Τρία με τέσσερα πράσα
Δύο ώριμες ντομάτες
Λίγη ρίγανη
Πιπέρι
Μία κουταλιά κοφτή αλάτι
Ένα φλιτζάνι ελαιόλαδο
Μία κούπα λευκό κρασί
Δέκα ξερά δαμάσκηνα
Ένα κλωνάρι σέλινο
Εκτέλεση:Σοτάρουμε το κρέας με το ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει. Ρίχνουμε το πιπέρι, τη ρίγανη, το αλάτι και το σέλινο. Τα καβουρδίζουμε για ένα λεπτό, ώστε να πάρει μυρωδιά το κρέας μας.
8 σχόλια:
Μυρωδάτο και άκρως εορταστικό!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Δήμητρα Χρόνια Πολλά!!
Φαντάζομαι οι κατσαρόλες έχουν πάρει φωτιά με την παρέα που έχεις.
Καλά να περάσετε και καλή Πρωτοχρονιά.
Τι ωραίοι συνδυασμοί! Και του χρόνου!
ευχαριστούμε για το τραπέζι!!!!
Εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία και αγάπη!!!
φιλια πολλά πολλά πολλά
Δήμητρά μου εύχομαι με το καλό να έρθει η νέα χρονιά στο σπιτικό σου!
Φιλιά!
Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά να έχετε!!!
Με υγεία και πολύ όρεξη για δημιουργία να έρθει ο καινούριος χρόνος στο σπιτικό σας!!!
Πολλά φιλιά
σούπερ υλικά!! μ αρέσουν! θα τη δοκιμάσω!!! καλή χρονιά!!
Τέλειοοο!
Δημοσίευση σχολίου