Πρωινή...καλοκαιρινή βόλτα στο δάσος και τα πρώτα μανιτάρια στα καλάθια μας. Η καλύτερη χαλάρωση είναι η βόλτα στο δάσος και αν η συλλογή πάει καλά γυρίζεις χαρούμενος κεφάτος και ξεκούραστος.
Τα φέραμε στο σπίτι . Τα καθαρίσαμε και τα ξεχωρίσαμε ανάλλογα με το τι θα τα φτιάχναμε
Βρήκαμε και έναν βολίτη...τον μαγειρέψαμε ήταν πολύ νόστιμος!
Τους κανθαρίσκους-νεραντζάκια τα τηγάνισα με κουρκούτι που έφτιαξα με λευκό κρασί, αυγό και αλεύρι.
Το βολίτη τον αλεύρωσα μόνο και τον τηγάνισα σε λάδι και με λίγο βιτάμ.
Μέσα στο λάδι που τηγάνισα έβαλα και μία σκελίδα σκόρδο για να πάρει λίγο από το άρωμά του.
Το αλάτι και το πιπέρι το ρίχνω μετά το τηγάνισμα.
Ένα τραπέζι με μανιταρομεζέδες....
Φτιάξαμε και μία φρέσκια σαλάτα με ωμά κολοκυθάκια...τρέλα!
Και γλυκό φτιάξαμε...δεν τελείωσε ακόμη, θέλει λίγο βράσιμο αύριο πάλι.
Κανθαρίσκοι σε λάδι με κόκκους μαύρου πιπεριού, ένας εξαιρετικός μεζές για τσίπουρο και κρασί στο fuit art cafe!
Ελάτε να σας φιλέψουμε!
2 σχόλια:
Φαίνονται τόσο μα τόσο όμορφα!
'Γεια στα χέρια σου, Δημητρούλα μου!
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
Καλό Σαββατοκύριακο!
hogan outlet
air max 270
jimmy choo shoes
balenciaga
kyrie 5
adidas yeezy
nike shoes
off white clothing
golden goose sneakers
louboutin
Δημοσίευση σχολίου