Υλικά:
4 αυγά
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα λάδι- σπορέλαιο
1- 1/2 κούπες σιμιγδάλι χονδρό
1/2 κούπα αλεύρι
1/2 μπέκιν πάουντερ
2 βανίλιες
1 κεσεδάκι γιαούρτι πρόβειο
Για το σιρόπι :
3 κούπες νερό
3 κούπες ζάχαρη
Εκτέλεση: Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη καλά και προσθέτουμε πρώτα το λάδι, το γιαούρτι και ύστερα όλα τα άλλα υλικά.
Βουτυρώνουμε το ταψί μας και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.
Βράζουμε το σιρόπι 5 λεπτά και σιροπιάζουμε το γλυκό μας.
ΚΡΎΟ ΤΟ ΣΙΡΌΠΙ - ΖΕΣΤΌ ΤΟ ΓΛΥΚΌ
.
Το σερβίραμε το πρωί με καπουτσίνο καφεδάκι και γιατί όχι και με κρύα σοκολάτα.
4 αυγά
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα λάδι- σπορέλαιο
1- 1/2 κούπες σιμιγδάλι χονδρό
1/2 κούπα αλεύρι
1/2 μπέκιν πάουντερ
2 βανίλιες
1 κεσεδάκι γιαούρτι πρόβειο
Για το σιρόπι :
3 κούπες νερό
3 κούπες ζάχαρη
Εκτέλεση: Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη καλά και προσθέτουμε πρώτα το λάδι, το γιαούρτι και ύστερα όλα τα άλλα υλικά.
Βουτυρώνουμε το ταψί μας και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.
Βράζουμε το σιρόπι 5 λεπτά και σιροπιάζουμε το γλυκό μας.
ΚΡΎΟ ΤΟ ΣΙΡΌΠΙ - ΖΕΣΤΌ ΤΟ ΓΛΥΚΌ
.
Το σερβίραμε το πρωί με καπουτσίνο καφεδάκι και γιατί όχι και με κρύα σοκολάτα.
1 σχόλιο:
Μμμ!! Μοιάζει πεντανόστιμο!! Ένα κομματάκι κι από εδώ που είναι μακριά το μαγαζί και δεν το φθάνω;;
Καλό βράδυ!!
Όμορφες και καλές δουλειές πάντα!
Φιλιά!
Δημοσίευση σχολίου