Υλικά:
1 κιλό ψάρι φέτα
5 ξερά κρεμμύδια
½ κιλό ντομάτες ώριμες
2 κλωναράκια σέλινο
2 κλωναράκια δυόσμο
2 σκελίδες σκόρδο
Λίγη καυτερή πιπεριά
1 ποτήρι κρασιού λάδι
αλάτι, πιπέρι.
Εκτέλεση:
Ξεπλένουμε το ψάρι μας καλά ( νωπό ή κατεψυγμένο) και το βάζουμε στο ταψί με το αλάτι και το λάδι να μείνει περίπου μία ώρα.
Σοτάρουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα προσθέτουμε πάνω από το ψάρι.
Σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτό και ψήνουμε το φαγητό στους 200 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά.
9 σχόλια:
Ωραιότατο καλοκαιρινό πιατάκι!
Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!!!
Νοστιμότατο και καλοκαιρινό πιάτο.Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις Δήμητρα.
Φαίνεται πεντανόστιμο με εξαιρετική σαλτσούλα!
Φιλάκια!
Καλησπέρα και φιλιά σε όλους.
Είμαι στο χωριό αυτόν τον καιρό και δεν έχω σύνδεση.
Θα τα πούμε σύντομα.
πως και δεν έβαλες και μια στρώση μανιτάρια; τελείωσαν; χαχα!!!
αγαπημένο φαγάκι!!!!!
Πολύ μου αρέσει το φαγητό σου συνονόματη!!!!
Φιλάκια
ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΡΩΜΑΤΑ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΚΑΛΑ ΟΛΟΥΣ-ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΛΟΓΩ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ.
ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!
ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ ΦΑΓΗΤΑΚΙ!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!
Greeting from Belgium.
Δημοσίευση σχολίου