Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Μόλις ...κυκλοφόρησε!


Όταν το καλοκαίρι του 2005 πήρα την απόφαση να αποχαιρετήσω τη ραδιοφωνική συχνότητα του FLASH 96, μεταξύ των κορυφαίων τότε, αλλά και σήμερα ραδιοφωνικών σταθμών, όντας έξι και πλέον μήνες απλήρωτος, αλλά πιστός στο ραντεβού κάθε μέρα στις... πέντε το πρωί (αυτό ήταν και το όνομα της εκπομπής) ο Κώστας Τσιτούνας, πολιτικός συντάκτης στο MEGA και ραδιοφωνικός πραγωγός στο σταθμό αμέσως μετά τη δική μου εκπομπή μου είπε μια κουβέντα που μέχρι και σήμερα συνεχίζω να την έχω βαθιά χαραγμένη μέσα μου και μ' ακολουθεί σε κάθε στιγμή της ζωής μου."Ψηλέ, κάθε εμπόδιο για καλό" μου είπε και λίγες ημέρες αργότερα παρέα με τον Κώστα δίναμε μαζί εξετάσεις στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ για να γίνουμε μέλη της Ένωσης Συντακτών.

Στο πέρασμα μου από το Flash κατάλαβα πως κάθε επαγγελματικό βήμα σε γεμίζει με γνωριμίες, σε γεμίζει με φίλους, με καλές και κακές στιγμές, αλλά το επόμενο παραμένει πάντα το καλύτερο.

Το FUIT και το fuitplus.gr είναι αυτό το επόμενο που αναζητούσα καιρό τώρα παρέα με φίλους, έτσι για να φτιάξουμε κάτι όμορφο για την πόλη μας, κάτι όμορφο για την καθημερινότητα μας. Και σ' αυτό το εγχείρημα στόχος μας δεν είναι να κονομήσουμε όπως κάποιοι βιάστηκαν να πουν, αλλά να δώσουμε ένα τελείως διαφορετικό χρώμα στην καθημερινότητα μας. Πάμε να φτιάξουμε κάτι όμορφο που λέει και ο Γιάννης Οικονομίδης στην τελευταία ταινία του "ο μαχαιροβγάλτης¨.

Δεν σας κρύβω πως η εμπιστοσύνη και η στήριξη που μας έδειξε αρκετός κόσμος από την στιγμή που έγινε γνωστή η κυκλοφορία του FUIT και του fuitplus.gr μας γεμίζει με ευθύνες και παράλληλα έδωσε μια απάντηση στην άποψη "κάποιων" πως ο κόσμος των Γρεβενών δεν ξέρει να εκτιμάει και να στηρίζει τέτοιες προσπάθειες. Ίσως τελικά αυτοί οι "κάποιοι" είναι αυτοί που δεν έχουν μάθει στη ζωή τους να ζουν με τον υγειή ανταγωνισμό και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να σκάψουν το λάκκο του διπλανού τους στο βωμό της προσωπικής τους προβολής και της τσέπης τους.

Στόχος μας είναι το fuit, το μηνιαίο περιοδικό που θα κυκλοφορεί κάθε μήνα ΔΩΡΕΑΝ στην πόλη μας, αλλά και το fuitplus.gr που από σήμερα βρίσκεται στον αέρα, να αποτελέσουν αρχικά μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και παράλληλα ελεύθερο βήμα όλων των πολιτών. Να μιλάμε και να γράφουμε για ότι γουστάρουμε μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες και οικονομικά συμφέροντα.

Για φινάλε άφησα φυσικά τις ευχαριστίες μου προς τους γονείς μου για την απόλυτη στήριξη (οικονομική και όχι μόνο) και κατανόηση όλο αυτό το διάστημα, στη Γιώτα για τις πολύτιμες συμβουλές της τη στιγμή που άρχιζα να χάνω τη μπάλα και με κυρίευε το άγχος, στους συναδέλφους μου και φίλους στην Αθήνα για την αμέριστη βοήθεια, στον Κώστα και Παναγιώτη Μενεμενόγλου που έστησαν το περιοδικό από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα του, σε όλα τα παιδιά που δέχτηκαν να γράψουν και γουστάρουν να γράφουν κάθε μήνα στο περιοδικό, στη Μαρία Γεωργίτση και τη Στεφανία Κυριώτη για την εκπληκτική δουλειά που έκαναν στο συγκεκριμένο portal με πολύ μεράκι και ατελείωτες ώρες δουλειάς και φυσικά σε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε το τρέξιμο για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα. Ευελπιστούμε πως αυτή παρέα θα γίνεται κάθε μέρα και μεγαλύτερη.

Λυπάμαι ιδιαίτερα που η κυκλοφορία του περιοδικού αλλά και του portal έρχονται σε μια περίοδο που άλλες χρονιές το μυαλό μας θα ήταν μόνο στα Ανακατωσάρια, αλλά για το κεφάλαιο αυτό έχουμε πολλές μέρες μπροστά μας να πούμε και να συζητήσουμε διάφορα.

Καλό μήνα, καλή αρχή και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για την εμπιστοσύνη σας. Κι επειδή στη ζωή δεν είναι μόνο πάμε να κονομήσουμε, αλλά... πάμε να φτιάξουμε κάτι όμορφο για να γουστάρουμε πάνω απ' όλα! Φύγαμε.

Γιάννης Ευαγγελόπουλος ή fuit !

7 σχόλια:

love2love είπε...

αν μπορω να βοηθησω η να γραψω κατι θα χαιρομουν

Marina είπε...

Καλή αρχή!!!!

Lila Xagorari είπε...

Καλό μήνα, πολύχρωμο κι ευωδιαστό σαν λουλούδι της Άνοιξης!!!
Κάθε επιτυχία!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Καλό μήνα!!
Κάθε εμπόδιο για καλό πιστεύω και εύχομαι καλή αρχή!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΑΦΗΝΩ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

dhmhtra είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια.
Καλό μήνα και φιλιά σε όλους.

http://3el-lifecoaching.blogspot.com είπε...

Αγαπημένη Δήμητρα,
καλό μήνα, καλή άνοιξη και καλό
ξεκίνημα να έχει το περιοδικό.
Ξενητεμένο παιδί των Γρεβενών όταν
μαθαίνω νέα σας χαίρομαι και αν
χρειάζεστε κείμενα για life coaching ή οτιδήποτε που θα βοηθούσε ευχαρίστως να τα πούμε.