Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Η ΕΛΠΙΔΑ...μοιράζει ελπίδες!

Κοπή πίτας του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ , στη Μανιταροταβέρνα Αυλαίς 31-1-2011
Ο σύλλογος γυναικών Γρεβενών ΕΛΠΙΔΑ ιδρύθηκε στα Γρεβενά το 1996 με πρωτοβουλία ορισμένων δραστήριων και ευαισθητοποιημένων γυναικών της πόλης μας. Μέσα σ'αυτά τα δεκατέσσερα χρόνια της ύπαρξης του συλλόγου , τα εκάστοτε διοικητικά Συμβούλια , τα μέλη και οι φίλοι της ΕΛΠΙΔΑΣ έγραψαν Ιστορία στην πόλη των Γρεβενών.

Ανέδειξε ο σύλλογος συναισθήματα καλά και αγαθά που υπάρχουν μέσα μας και έχουν αξία μόνο όταν εκφράζονται προς όφελος των συνανθρώπων μας που δεν είναι τυχεροί όσο εμείς.
Το έργο του συλλόγου είναι να βοηθάει συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Και το κατάφερε αυτό η ΕΛΠΙΔΑ. Η κ.Μπόγκια Ευαγγελία , η πρόεδρος του συλλόγου και το διοικητικό συμβούλιο εθελοντικά πάντα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για να βοηθήσουν και να δώσουν ελπίδα ζωής σε συνανθρώπους μας , που την έχουν ανάγκη.
Οι εκδηλώσεις του συλλόγου γίνονται πάντα με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για να εκπληρώνει ο σύλλογος το σκοπό του .Και τα καταφέρνει πολύ καλά.Κάθε χρόνο τέτοιον καιρό ξεκινάει με την κοπή της πίτας. Πολλοί εθελοντές , δωροθέτες προσφέρουν ο καθένας τους ότι μπορεί για την ενίσχυση του συλλόγου.
Η κ. Μπόγκια και μία από τις τυχερές της βραδιάς η κ. Σουλτάνα, η οποία έτυχε το φλουρί από την μία πίτα.
Όλα τα μέλη εργάζονται με ζήλο και όρεξη διαθέτοντας πολύ από τον προσωπικό τους χρόνο.

... Η αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός έχουν βάθος στον τόπο μας και εμείς στην ΕΛΠΙΔΑ ...έχουμε χρέος να συμβάλουμε , να πάμε πιο πέρα το δικαίωμα στην αξιοπρεπή διαβίωση των συνανθρώπων μας, αλλά και των πολιτών όλου του κόσμου...είπε μεταξύ των άλλων η πρόεδρος του συλλόγου , στην εκδήλωση της κοπής της πίτας.

Ακόμη και η μουσική ήταν προσφορά στο σύλλογο. Ο κ.Δουρουδάκης ,για μας απλώς Τάκης με την παρέα του μας διασκέδασαν με τη μουσική τους και τα τραγούδια τους.
Ερασιτεχνικά η Μαρία ...τραγούδησε για μας! Μαρία σ' ευχαριστούμε!

Χορός , κέφι, καλό φαγητό ,καλό κρασί ...βοήθησαν και περάσαμε μια πολύ όμορφη βραδιά!

Τα έσοδα της βραδιάς ήταν ικανοποιητικά και θα διατεθούν για να καλύψουν ανάγκες συμπολιτών, για την αγορά πετρελαίου , στις δύσκολες μέρες που περνάμε.

Το κάθε μέλος του συλλόγου συμβάλει το καθένα με τον τρόπο του για την εκπλήρωση του στόχου του συλλόγου.

Ευχόμαστε λοιπόν στην ΕΛΠΙΔΑ να συνεχίσει το έργο της όπως κάνει αυτά τα δεκατέσσερα δημιουργικά χρόνια και υποσχόμαστε να είμαστε πάντα κοντά της.

13 σχόλια:

Ξανθή είπε...

Μπράβο σε όλες κι όλους!!!
Καλό μήνα!!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Τέτοιες πρωτοβουλίες αξίζουν πάντα πολλά συγχαρητήρια!
Είναι αξιέπαινοι όλοι όσοι συμβάλλουν σε αυτό το τόσο ανθρώπινο έργο!

mia maria είπε...

Συγχαρητήρια σε όλους!
Καλό μήνα Δήμητρα:)

Lila Xagorari είπε...

Μπράβο σας και να έχετε κουράγιο να συνεχίσετε γιατί από δω και πέρα οι ανάγκες των συνανθρώπων μας αυξάνονται!

Taste Advisor είπε...

Μπράβο σε όλες και όλους σας!
Καλό ευαίσθητο και δημιουργικό μήνα!

Αγγελικη Ν είπε...

Καλή συνέχεια στο έργο σας!
Καλό μήνα!

Εφη είπε...

Μπράβο για την δραστηριοποίησή σας!!!
Καλό μήνα να έχεις!

manousina είπε...

Μπράβο σας!!!! Καλό μήνα!!

Marina είπε...

Να 'στε πάντα καλά να προσφέρετε στο συνάνθρωπο!!! Αυτό που θέλω από σένα είναι να μου προτείνεις ένα ίδρυμα με καταστατικό ιδιωτικού δικαίου που να έχει μια συγκεκριμλενη ανάγκη πχ αγορά αναπηρικού αμαξιδίου, εγκατάσταση καλοριφέρ, παιδική χαρά στην αυλή του κτλ. Ο λόγος είναι ότι και εμεις από δω ψαχνουμε να βρόυμε ιδρύματα από όλη την Ελλάδα, με τέτοιες αναγκες, για να προσφέρουμε χρήματα για συγκεκριμένα έργα! Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!

mari beika είπε...

Εύχομαι να είστε πάντα καλά για να προσφέρετε.
Καλό μήνα

dhmhtra είπε...

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.Αυτά είναι η αμοιβή μας και απ'αυτά πέρνουμε κουράγιο και συνεχίζουμε. Και πάλι σας ευχαριστώ.

Afroditi Dionysopoulou είπε...

Δήμητρα το σπουδαίο για εμένα δεν είναι να μπορείς να βοηθάς κάποιον που το έχει αλλά να το κάνεις κι'όλας! :-)να'στε καλά και πάντα γερές και δυνατές για τα προσφέρτε ανιδιοτελώς την αγάπη σας , τη φροντήδα σας αλλά και τα υλικά αγαθά σε αυτούε τους ανθρώπους! :-)

Ανώνυμος είπε...

Καλέ τί κούκλες είστε εσείς;; Με τα μαλάκια, τα κόκκινα φουστάνια, τα νυχάκια τα βαμμένα!! Όλες με τα χρυσά, τα κοκκινάδια!! Άκούσατε τα μπουζουκάκια σας με τα κρασάκια σας, τα φαγητά, τις τροφαντές σοκολατόπιτες!! Μπράβο σας!! Ξέρετε να γλεντάτε!! Και του χρόνου!!