Όταν μας δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό πρέπει να το κάνουμε.
Κουβανέζικο λοιπόν κοκκινιστό κρέας μαγειρεμένο στη γάστρα με λαχανικά και πολλά αρωματικά.
Κρεμμύδια, πιπεριές, σέλερι, ντομάτες, σκόρδο όλα χοντροκομμένα , αλάτι πιπέρι, δάφνη. Όλα μαζί κλείνονται στη γάστρα μπαίνουν στο φούρνο στους 200 για μισή ώρα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στους 150 βαθμούς και το αφήνουμε για αρκετές ώρες μέχρι να μαλακώσει πολύ το κρέας. Όταν το βγάλουμε από τη φωτιά με το πιρούνι μας το διαλύουμε σε μικρά κομμάτια.
Ένα μεγάλο κομμάτι κρέας μοσχάρι η χοιρινό
Ένα είδος μπανάνας πλαντένς πολύ ώριμες
Τις τηγανίζουμε με λίγο βούτυρο και λίγο αλάτι
Το συνοδεύουμε το ψημένο κρέας με τις τηγανιτές πλαντένς-είδος μπανάνας!
Με μαύρα φασόλια...κατά προτίμηση Μεξικάνικα και βρασμένο ρύζι!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου