Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Δώρα... από τη Ζάκυνθο με αγάπη!

Ξυπνάς ένα πρωί δεν έχεις διάθεση για τίποτα , όλα σε ενοχλούν, δεν θέλεις να μιλήσεις με κανένα και γενικά έχεις πολύ άσχημη διάθεση. Μέχρι που γίνεται κάτι και σου αλλάζει τελείως την διάθεση.

Ήταν η προηγούμενη εβδομάδα και μέρα μελαγχολική, όταν ήρθε ένα δέμα από την Ζάκυνθο με εκπλήξεις ,από μια φίλη που δεν την γνωρίζω προσωπικά αλλά την γνώρισα μέσα από τα blog, την Κική.

Και τι δεν είχε μέσα αυτό το δέμα! Κυρίως είχε αγάπη και ζεστασιά. Είχε δώρα μικρά αλλά φτιαγμένα με πολύ αγάπη και μεράκι. Δώρα που σε κάνουν να νιώθεις ότι και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι ζεστοί και ευαίσθητοι.

Κική σ' ευχαριστώ...


Είχε λικεράκια: Δαμάσκηνο, κανέλα, καρύδι!


Είχε ξηρούς καρπούς!


Μαρμελάδα λεμόνι, που δεν είχα δοκιμάσει ποτέ και με εντυπωσίασε!


Είχε και καλλυντικά και σαπουνάκια... όλα χειροποίητα!


Μπράβο Κική!

5 σχόλια:

kiki είπε...

Αααααα!!!! Καλεεεεεέ!!! Κάπου τα ξέρω αυτά εγώ! Χαχα! Καλοφάγωτα, καλόπιοτα και (τι ευχή δίνουν για τα σαπούνια και καλλυντικά τώρα;) καλοχρησιμοποιημένα! Το βρήκα! Οι ξηροί καρποί, οι μάντολες, είναι τοπικό γλύκισμα. Καραμελωμένα αμύγδαλα. Το τρώω από τότε που ήμουν πιτσιρίκι και ερχόμουν στο νησί. Όλα τα άλλα είναι όντως χειροποίητα... Φιλάκια και να τα χαρείς!

cook είπε...

θαυμασιες εκπληξεις :)

Maria Tzirita είπε...

Αυτά είναι! Και μετά σου λέει η τεχνολογία αποξενώνει τους ανθρώπους! Πολύ σας χαίρομαι κορίτσια, μπράβο, είναι σπουδαίο να κάνεις αληθινές ανθρώπινες σχέσεις μέσα από το ίντερνετ! Ελπίζω κι εμείς Δημητρούλα κάποτε να γνωριστούμε από κοντά, να με φέρει ο δρόμος για βιβλιοπαρουσίαση στα μέρη σας! Για το πώς θα παραγγείλεις τα βιβλία σου απάντησα στο σχόλιο στο μπλογκ μου - δες! Σ'ευχαριστω και πάλι, πολλά φιλιά!

"ζαχαρούλα.." είπε...

αχ..μωρέ μπράβο!!!! είδες? και μετά κατηγορούν το internet....

σούπερ!! φιλάκια πολλά...

ΕΛΕΝΑ είπε...

H Kικίτσα είναι πραγματικά πολύ φιλότιμο παιδί!!
Εχω κι εγώ σαπουνάκια φτιαγμένα από τα χεράκια της και τα έχω καταευχαριστηθεί.
Με το καλό να ευχαριστηθείς τα δωράκια σου Δήμητρά μου και πάντα να σου φτιάχνουν έτσι την διάθεση δώρα φίλων:))