Μια συνταγή εύκολη γρήγορη και πολύ νόστιμη. Ο συνδυασμός του ζυμαρικού με το φρέσκο σολομό και το φρέσκο μπρόκολο καλύπτει όλα τα γούστα! Η κρέμα γάλακτος απογειώνει τη γεύση!
Υλικά:
500 γρ. φιογκάκια
600 γρ. φιλέτο σολομού
50 γρ. βούτυρο
350γρ. κρέμα γάλακτος
1 μέτριο μπρόκολο
Αλάτι-πιπέρι
Και ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι
Βράζουμε το μπρόκολο 10 λεπτά σε αλατισμένο νερό το σουρώνουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
Σε ένα τηγάνι βαθύ σοτάρουμε το σολομό με το βούτυρο καλά .Μόλις το ψάρι μας ψηθεί από την μια πλευρά το γυρίζουμε από την άλλη , αφαιρούμε το δέρμα και με ένα πιρούνι το τεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και μόλις αρχίσει η σάλτσα να πήζει προσθέτουμε και το μπρόκολο κομμένο σε φουντίτσες. Ρίχνουμε αλάτι πιπέρι και αδειάζουμε τη σάλτσα πάνω από τα βρασμένα φιογκάκια. Ανακατεύουμε προσεκτικά.
Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με φρέσκο κρεμμύδι προαιρετικά!
Τα φιογκάκια να μην παραβράσουν, περίπου 10 με 12 λεπτά. Η συνταγή μπορεί να γίνει και με ότι ζυμαρικό θέλουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου