Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

Τηγανιτά μανιτάρια...νεραντζάκια-κανθαρίσκοι


Τα μαζεύουμε από το δάσος  αυτή την εποχή και τα καθαρίζουμε από τα φύλα και το χώμα.


 Τα πλένουμε ελαφρώς και τα αλεύρωνουμε


       Τηγανίζουμε σε πολύ ζεστό λάδι και τα αλατίζουμε αφού τα βγάλουμε από τη φωτιά.


Είναι η καλύτερη συνταγή για να μαγειρέψουμε τα νεραντζάκια
Πολύ καλός μεζές για τσίπουρο και κρασάκι

1 σχόλιο:

syros2js είπε...

Τα βλέπεις και τα λιμπίζεσαι!!!
'Γεια στα χεράκια σου, κορίτσι μου! Ελπίζω να είσαι καλά!
ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!