Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015

Μανιταρόπιτα με φρέσκα μανιτάρια του δάσους Βολίτες!


 Με τόσα μανιτάρια που μαζέψαμε δεν θα μπορούσα να μην φτιάξω μία μανιταρόπιτα.


Στρώνουμε στο ταψί ένα χονδρό φύλο χειροποίητο ή σφολιάτα


Ετοιμάζουμε τη γέμιση  
Συνταγή εδώ: http://manitarosyntages.blogspot.gr/2008/10/blog-post_29.html


Σκεπάζουμε με ένα δεύτερο φύλλο, χαράζουμε την πίτα 

     
                            Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 45-60 λεπτά αναλόγως το φούρνο


 Γενικές οδηγίες:   Στις ετικέτες   Πίτες,

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σας είναι εύκολο να μας δείξετε τη σαλάτα με τα ωμά κολοκυθάκια,σας παρακαλώ?

Ανώνυμος είπε...

Πείτε μας για την σαλάτα με τα ωμά κολοκυθάκια σας παρακαλώ....Ευχαριστώ...προκαταβολικά!