Υλικά: 4 φιλέτα κοτόπουλο χτυπημένα
1 αυγό
1 κούπα αλεύρι
1 κούπα φρυγανιά τριμμένη
2 κούπες κομμένα μανιτάρια σε μέτρια κομμάτια αγαρικά
1 κρεμμύδι
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
1 ποτήρι λευκό κρασί.
Αλάτι-πιπέρι –λάδι για τηγάνι
Εκτέλεση :
- Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα του κοτόπουλου και αφού τα περάσουμε από το αλεύρι, το χτυπημένο αυγό και από την φρυγανιά τηγανίζουμε τα φιλέτα και τα κρατάμε κάπου ζεστά..
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι με λίγο λάδι, ρίχνουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμά μέχρι τα μανιτάρια να ροδίσουν.
- Ρίχνουμε τη ντομάτα το αλάτι, το πιπέρι και ένα ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί. Βράζουμε τη σάλτσα μέχρι να απορροφηθούν όλα τα υγρά.
- Σερβίρουμε το κοτόπουλό και ρίχνουμε τα μανιτάρια από πάνω .
Συνοδεύουμε το φαγητό με βρασμένο ρύζι και φρέσκια σαλάτα.
Μικρό μυστικό:
Πάνω στο το σνίτσελ ψιλοκόβουμε φρέσκο πράσο ή φρέσκο κρεμμύδι.
13 σχόλια:
Το θέλω όλο!!
Ζωγραφιστό! Αν και το ωμό πράσσο θα δυσκολευώμουν λίγο να το φάω, έστω και σε μικρή ποσότητα όπως αυτή πάνω στο φιλετάκι.
Τσιγγανικο λέγεται αυτό! Τσιγγάνα είσαι, e;;
Aχχχχ θέλω θέλωωωωωωωω
Πολύ λαχταριστό! Καλό Σαββατοκύριακο Δήμητρα!
Δήμητρα, αν δεν άκουσες την εκπομπή στην αφήνω εδώ, γιατί έχεις αφιέρωση ένα τραγούδι από ένα καλό μας φιλαράκι.
Φιλιά πολλά΄.
Taste Advisor είναι πράγματι πολύ νόστιμο και ποτέ δεν μένεις στο ένα πιάτο!
Penelope αντί για πράσσο βάζεις φρέσκο κρεμμύδι ή και ξερό αν θέλεις.
Ανώνυμε φίλε...το φαγητό μπορεί να είναι τσιγγάνικο αλλά εγώ δεν είμαι τσιγγάνα, μοιάζω όμως λίγο.
Asteri μακάρι να μπορούσα να σου στείλω .
big mama καλημέρα πράγματι είναι ένα φαγητό που το τρώει όλη η οικογέννεια.
Καλησπέρα Δήμητρα με τα ωραία σου μανιτάρια και τους ωραίους συνδυασμούς!!
Πολλά φιλιά
Εχω ξελιγωθείιι!!!
Τέλειο!
Δημοσίευση σχολίου