Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

Κολοκυθόπιτα με φρέσκο κολοκύθι...αλμυρή!


 Μετά τα γεμιστά κολοκυθάκια έφτιαξα μία κολοκυθόπιτα με την γέμιση που έβγαλα από τα κολοκύθια. Τα έτριψα λίγο και τα άφησα να στραγγίσουν λίγο τα υγρά τους.


 Σε ένα μπολ έβαλα το κολοκύθι ένα ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι, τρία φρέσκα κρεμμυδάκια, ένα μεγάλο κομμάτι τυρί φέτα, κομμένο σε μικρά κομματάκια, δύο αυγά, μία κούπα γάλα, δύο κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, δυόσμο, μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και ένα ποτηράκι του κρασιού λάδι.


 Τα ανακάτεψα καλά και τα άδειασα σε ένα καλά βουτυρωμένο ταψάκι. Άφησα την πίτα σε ζεστό χώρο να φουσκώσει λίγο.


 Την έψησα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς  για περίπου 45 λεπτά

Τρώγεται ζεστή αλλά και κρύα ...είναι πολύ νόστιμη

Δεν υπάρχουν σχόλια: