Όλα τα ζυμαρικά συνοδεύονται με διάφορες σάλτσες που περιέχουν λαχανικά, αλλαντικά μανιτάρια και αν θέλουμε και κρέμα γάλακτος
Μαζέψαμε τα πρώτα μανιτάρια και έφτιαξα πένες με διάφορες πιπεριές, γαλοπούλα, κρέμα γάλακτος και φυσικά με τα φρέσκα μανιταράκια ( κανθαρίσκοι)
Αντί για πένες μπορούμε να βάλουμε ότι ζυμαρικό θέλουμε και να συνοδέψουμε με όπια σάλτσα θέλουμε
Βράζουμε τα μακαρόνια και τα κρατάμε κάπου ζεστά
Σοτάρουμε με λαδάκι τις πιπεριές, τη γαλοπούλα, τα μανιτάρια και όταν μαλακώσουν προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι , πιπέρι και αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει για λίγο
Σερβίρουμε τη σάλτσα πάνω από τα ζεστά μακαρόνια και συνοδεύουμε με ένα βρασμένο αυγό και φρέσκια σαλάτα
Υ.Γ. Αυτή και άλλες πολλές συνταγές για μακαρονάδες με μανιτάρια θα βρείτε στην ταβέρνα Αυλαίς
Μαγειρεμένες από το Νίκο Αγνάντο. Αξίζει να τις δοκιμάσετε!
Φαίνεται καλέ, ότι αξίζει να τις δοκιμάσουμε!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜας άνοιξες την όρεξη!!!
Φιλάκια πολλά-πολλά!!!
Καλή σου μέρα!!!
Μα τι ωραία μανιτάρια που έχετε!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤυχερούλα Δήμητρα! Και τι ωραία που τα μαγείρεψες!!!!
Μμμμμ!! Νοστιμιέσ!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓια τα μανιτάρια τι να πω...απλά τα λατρεύω!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή απόλαυση σου εύχομαι!!!
Εξαιρετικό πιάτο! Υπέροχα τα μανιτάρια όπου κι αν μπουν!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά!
Αχ... τι μου κάνεις τώρα κι έχω μια λιγούρα... Μόνο που τα κοιτάζω ζηλεύω!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό βράδυ, φιλιά!