Υλικά:
1 Ποτήρι σπορέλαιο
4 κουταλιές άχνη ζάχαρη
4 φλιτζάνια αλεύρι
50 γρ. Κουβερτούρα
40 κομμάτια καρύδια
Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ για λίγα λεπτά το λάδι με την άχνη
ζάχαρη.Λύνουμε την κουβερτούρα σε μπελ μαρί και την προσθέτουμε στο λάδι.
Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το αλεύρι. Ζυμώνουμε αλαφρά και πλάθουμε τα
μπισκότα μας σε μικρά μπαλάκια.Βάζουμε πάνω από κάθε μπισκότο ένα καρύδι και τα
τοποθετούμε σε ταψί που το έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί σε μια κάποια απόσταση μεταξύ τους. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 12 με 15 λεπτά. Όταν τα
βγάλουμε από το φούρνο τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και μετά τα σερβίρουμε.
Εύκολα είναι Δήμητρα και δείχνουν πολύ νόστιμα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά, καλό απόγευμα!
Τι όμορφα μπισκοτάκια !!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά
Δήμητρα, τα μπισκοτάκια σου, πολύ ωραία και αφράτα!! Το καρύδι στην μέση τους δίνει το καλύτερο στόλισμα!! Καλοφάγωτα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό βράδυ.
Δήμητρα δείχνουν καταπληκτικά, καλοφάγωτα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά πολλά!
Αφράτα και λαχταριστά Δήμητρα τα μπισκοτάκια σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι ωραία ιδέα...θα τα δοκιμάσω σίγουρα!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήεύκολα και ωραία
ΑπάντησηΔιαγραφήΤέλεια φαίνονται και πανεύκολα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩς φανατικοί καταναλωτές μπισκότων (και χωρίς ανταγωνισμό μπορώ να πω...) θα την δοκιμάσουμε πολύ σύντομα τούτη τη συνταγή αγαπητή Δήμητρα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΆσε που γίνονται πανεύκολα!!!
Ωραία μπισκότα Δήμητρα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυκολα και σοκολατένια.
Φιλιά
Ωραιότατα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα και καλώς σε βρήκα Δήμητρα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα καρυδάτα μπισκοτάκια σου φαίνονται πραγματικά υπέροχα! Και η συνταγή είναι πολύ εύκολη!
Μου φαίνεται ότι θα τα τιμήσω λίαν συντόμως!!!
Πολυ ωραια! Πρεπει να τα φτιαξω.
ΑπάντησηΔιαγραφή