Για τον καφέ μας !
200 γρ. Βούτυρο
250 γρ. Ζάχαρη
2 αυγά
Ξύσμα από 2 λεμόνια
½ κουταλάκι μπέικν πάουντερ
½ κουταλάκι σόδα φαγητού
½ κουταλάκι αλάτι
Μία κουταλιά της σούπας λικέρ
Αλεύρι περίπου 400-500 γρ.
Άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα.
Εκτέλεση: Δουλεύουμε στο μίξερ το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα . Προσθέτουμε το ξύσμα του λεμονιού και το λικέρ και τέλος το αλεύρι και όλα τα άλλα υλικά. Θέλουμε να γίνει η ζύμη μας μαλακή.
Πλάθουμε τα μπισκότα μας σαν μικρά καρύδια και αφού τα περάσουμε από την άχνη ζάχαρη τα βάζουμε στο ταψί όπου έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 10 λεπτά.
Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε λίγα λεπτά να κρυώσουν πριν τα βγάλουμε από το ταψί μας.
Πολύ αρωματικά τα μπισκοτάκια σου! Είμαι βέβαιη ότι και στη γεύση θα είναι απίθανα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό μήνα!
.οτι έχει λεμόνι μου αρέσει!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλό μήνα!
Λεμονομυρωδάτα μπισκοτάκια, τέλεια!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά Δήμητρα!
Καταπληκτικά και πολύ αρωματικά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό μήνα Δήμητρα!
Φιλιά!
Καλό μήνα Δήμητρα!Πρέπει να είναι πεντανόστιμα τα μπισκοτάκι σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΥπέροχα κ αυτά τα μπισκοτάκια Δημητρα, φιλιά πολλά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΛεμονάκι μυρωδάτο!! Δεν έχω αμφιβολία ότι τα μπισκότα σου θα μοσχοβολάνε Δήμητρα!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό μήνα.