Υλικά:
4 κομμάτια μαλακό χοιρινό κρέας
1 αυγό χτυπημένο με λίγο νερό
Αλεύρι
Φρυγανιά
Αλάτι –πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
Λάδι για τηγάνι
Για το ριζότο:Μία κούπα ρύζι Μισή κούπα καλαμπόκιΜισή κούπα αρακά κατεψυγμένοΜισή κούπα ψιλοκομμένα μανιτάριαΛίγο λάδι-αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση: Χτυπάμε το αυγό ελαφρά με λίγο νερό και
ρίχνουμε μέσα το σκόρδο και το μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ και αφού
τα περάσουμε πρώτα από το αλεύρι, το αυγό και τη φρυγανιά τα τηγανίζουμε σε
ζεστό λάδι και μέτρια φωτιά.
Σε μία κατσαρόλα σοτάρουμε με λίγο λάδι το καλαμπόκι, τον
αρακά και τα μανιτάρια. Ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε
να βράσουν μέχρι να σωθεί όλο το νερό. Κατευνάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά
και προσθέτουμε το ρύζι βρασμένο και σουρωμένο. Ανακατεύουμε καλά και
σερβίρουμε το φαγητό με τα τηγανισμένα σνίτσελ.
Συνοδεύουμε το φαγητό μας με φρέσκια σαλάτα.
Καλησπέρα Δήμητρα!!!Υπέροχο το σνίτσελ σου,μου αρέσει πολύ η ιδέα σου για τη προσθήκη του σκόρδου και του μαιντανού στο μίγμα του αυγού το κάνει αρωματικότατο και γευστικότατο φαντάζομαι!!!Καλή εβδομάδα να έχεις, φιλιά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜας άνοιξες την όρεξη και πως θα κρατηθούμε μέχρι το Πάσχα;Καλή εβδομάδα...
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα Δήμητρα!! Εγώ θα μου επιτρέψεις να βάλω μόνο το σκόρδο!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολλά φιλιά
Γειά σου Δημητρα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραίο φαγητό, χορταστικό και νόστιμο!
Μου αρέσει! Δεν θα άλλαζα τίποτα!
Καλή εβδομάδα εύχομαι!
Και τα σνίτσελ σου πεντανόστιμα φαίνονται, αλλά και το ριζότο σου μου έκανε κλικ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά, καλή βδομάδα Δήμητρά μου!
Καλησπέρα Δήμητρα πολύ ωραίο το σνίτσελ και σίγουρα πολύ νόστιμο,θα το φυλάξω για μετά το πάσχα λόγο νηστείας,καλό βράδυ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό είναι ένα φαγάκι στο οποίο κανείς δεν αντιστέκεται! Σκόρδο μέσα στο πανάρισμα,ε? Δεν το είχα σκεφτεί, θα δίνει σίγουρα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα σε όλους...είχα ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου και δεν μπορούσε να πάρει όλη την ανάρτηση.
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά πολλά και καλή εβδομάδα
πωπω τι βλέπουν τα τσαχπίνικα ματάκια μου, υπέροχο σνιτσελάκι με αρωματική, γευστική και τραγανή κρουστα!!! Γιαμι που λένε και κατα δω..
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή εβδομάδα, Δήμητρα!
Πωπωπω και είναι και το σνίτσελ από τα αγαπημένα μου!! Θα προσθέσω και το σκόρδο που δεν το είχα σκεφτεί ως τώρα! Καλό βράδυ!Φιλιά
ΑπάντησηΔιαγραφήΠεντανόστιμο το σνίτσελ!!!Υπέροχη συνταγη!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜας αρέσει!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλά, περιττό να σου πω ότι κάναμε ίδια συνταγή (κρέμα πορτοκάλι), μόνο που εγώ την έκανα με σιμιγδάλι!