1 λίτρο χυμό πορτοκαλιού και μανταρινιού
150 γρ. ζάχαρη
60 γρ. κορν φλάουρ
1 μήλο γλυκόξινο καθαρισμένο και τριμμένο στον τρίφτη.
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το χυμό να ζεσταθεί, σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά να λιώσει. Έχουμε κρατήσει σε ένα ποτήρι λίγο χυμό, διαλύουμε μέσα το κορν φλάουρ και το προσθέτουμε στο χλιαρό χυμό. Ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε το μήλο τριμμένο στον τρίφτη. Βράζουμε τη κρέμα, ανακατεύοντας συνέχεια με ξύλινη κουτάλα, μέχρι να πήξει καλά προσέχοντας να μην μας κολλήσει στην κατσαρόλα.
Καλημέρα!!!Μου αρέσει πολύ η ιδέα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα Ελένη...για τις μέρες της Σαρακοστής η κρέμα με τα φρούτα είναι πολύ καλή ιδέα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ μυρωδάτη κρέμα, θέλω πολύ καιρό να την φτιάξω αλλά όλο το αναβάλλω.
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά.
Ωραία κρέμα...Μπορώ να τη βάλω και σε νηστίσιμη τούρτα;(Έχει γενέθλια η κόρη μου).Είναι αρκετά πηχτή ώστε να σταθεί σε παντεσπάνι;
ΑπάντησηΔιαγραφήΠορτοκαλάκι αγαπημένο!! Καλημέρα!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι δροσερή και νηστίσιμη και απολαυστική!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚάνω μια παρόμοια κρέμα μήλου, με χυμό μήλου, η δικιά σου είναι πιο πλούσια και με περισσότερες βιταμίνες!
Φιλιά!
Πολύ πρωτότυπη!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό μήνα Δήμητρα!! Πολλά φιλιά.
Υπέροχη ιδέα!!! Μπράβο!!! Σίγουρα θα το δοκιμάσουμε!!! Καλό μήνα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦαίνεται θεσπέσια θα τη δοκιμάσω σίγουρα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜυρωδάτη νηστίσιμη κρέμα. Ωραία ιδέα Δήμητρα!
ΑπάντησηΔιαγραφή