
Δύο πατάτες μεγάλες καθαρισμένες και κομμένες σε ροδέλες. Δύο ξερά κρεμμύδια κομμένα σε μεγάλα κομμάτια. Μία κόκκινη πιπεριά και μία πράσινη πιπεριά κομμένες σε ροδέλες. Μία κούπα τριμμένα τυριά (ότι θέλουμε ή ότι έχουμε στο σπίτι). Δύο χωριάτικα λουκάνικα κομμένα σε μέτρια κομμάτια. Δύο μανιτάρια κομμένα μέτρια. Έξι φρέσκα αυγά. Αλάτι, πιπέρι, λάδι.

Εκτέλεση: Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί , τηγανίζουμε τις πατάτες και τις στρώνουμε σε ένα ταψάκι ή ένα πυρέξ.

Στο ίδιο λάδι σοτάρουμε ελαφρώς τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια και τα ρίχνουμε πάνω από τις τηγανισμένες πατάτες

Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τα τριμμένα τυριά. Χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι και τα ρίχνουμε και αυτά στο ταψί

Έχουμε σοτάρει πολύ λίγο και τα λουκάνικα μας και τα τοποθετούμε πάνω από τα χτυπημένα αυγά.

Τέλος ρίχνουμε τις πιπεριές και βάζουμε το ταψάκι στο ζεστό φούρνο για 15 περίπου λεπτά μέχρι να ψηθεί η ομελέτα.

Μικρό μυστικό: Αν δεν θέλουμε να σοτάρουμε τα υλικά μας τα βάζουμε πρώτα στο φούρνο να ψηθούν λίγο και μετά ρίχνουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το ψήσιμο.
Πσσσσσσσσσσςςςςςςςςς
ΑπάντησηΔιαγραφήομελέτα-υπερπαραγωγή !!!!!!!!!
σχεδόν μουσακά έφτιαξες..
καλοφάγωτη.. πολύ καλή είναι :)
Καλησπέρα Δήμητρα!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραία η ομελέτα θα την προτιμήσω με ψητά λαχανικά!!
αχ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήdelivery στην αθήνα κάνεις???
...σχόλιο από τον αυγουστίνο
αυτη την εποχη αν βαλεις και οβριες ειναι τελεια καλησπερα
ΑπάντησηΔιαγραφήΤην έχω κάνει και εγώ και είναι φανταστική και χορταστική!!! Και ξεκούραστο σαν φαγητό: κάνεις ένα πυρέξ και τρώνε όλοι!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΟΜΕΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!!
ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ....!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!
Τέλειο φαγητό, από τα καλύτερα και μακράν λαχταριστό για μένα. Αποτελεί εξάλλου ένα πλήρες γεύμα.
ΑπάντησηΔιαγραφήπλούσια τα ελέη, τι παθαίνω μέσα στα άγρια ξημερώματα!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτην πρώτη φωτογραφία φαίνεται σαν πίτσα. Νοστιμότατη πρέπει να είναι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔημητρούλα, μάντεψε τι έφαγα χθες βράδυ...!!! Την εξαίσια ομελέτα σου με τις εξής παραλλαγές: πατατούλες βραστές κι όχι τηγανιτές, ζαμπόν γαλοπούλα κι όχι λουκάνικο, ελάχιστο σπορέλαιο στο ταψάκι. Το αποτέλεσμα μούρλια! Η πιπεριά έκανε όλη τη διαφορά. Να μου είσαι καλά, φιλιά!
ΑπάντησηΔιαγραφήδεν έχωωωωωω λόγιαααα....τέλεια!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠλούσια, νόστιμη και χορταστική η ομελέτα σου, δηλαδή σκέτη υπερπαραγωγή!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπό τα πιάτα που με έβαλαν σε πειρασμό τώρα που νηστεύω, η ομελέτα σου Δήμητρα!
ΑπάντησηΔιαγραφή