
Δεν θα μπορούσα να λείπω από αυτή την προσπάθεια...ΜΑΓΕΙΡΕΎΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΆ και με Ελληνικά προϊόντα!
Η φίλη μας η Λίλα με την πρωτοβουλία που πήρε μας έκανε να σκεφτούμε και να δράσουμε σαν Έλληνες..καιρός ήταν!
Έφτιαξα λοιπόν πολύ γρήγορα μια ομελέτα με άγρια μανιτάρια.
Εσείς μπορείτε να την κάνετε με ότι μανιτάρια έχετε αγοράσει από τη λαϊκή αγορά ή το σούπερ μάρκετ.

Κόβουμε τα μανιτάρια μας σε μέτρια κομμάτια ,τα αλατίζουμε ,τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι.

Χτυπάμε τα αυγά ελαφρώς και τα ρίχνουμε πάνω από τα μανιτάρια. Ψήνουμε την ομελέτα καλά προσέχοντας να μην την κάψουμε.

Ψιλοκόβουμε πάνω από την ομελέτα φρέσκο ή ξερό κρεμμύδι και σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα και διάφορα τυριά.
Υ.Γ. Εμείς εδώ στην επαρχία μεγαλώσαμε τρώγοντας ...πολύ ομελέτα!
περιμεναμε την κοτα να γεννησει να παρουμε το αυγο Τι ωραιες εποχες και τα παιδια μας φοβουνται τα κοτοπουλακια
ΑπάντησηΔιαγραφήΕμείς να την φτιάξουμε με τα μανιτάρια από το σούπερ μάρκετ, αλλά σαν τη δικιά σου με τα άγρια δεν θα είναι...
ΑπάντησηΔιαγραφήΛαχταριστή φαίνεται!!!
Καλό σας βράδυ
Νίκο καλημέρα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟχι μόνο φοβούνται τα κοτοπουλάκια,κάποια παιδιά δεν έχουν δει ποτέ κοτοπουλάκια.
painter θα γίνει πολύ καλή η ομελέτα και με μανιτάρια του εμπορίου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή σου μέρα.
Χίλια ευχαριστώ για τη συμμετοχή αλλά και για τα λόγια σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΛαχταριστή φαίνεται!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕδώ στην τσιμεντούπολη που να βρεις άγρια μανιτάρια. Άσε που δεν τα ξέρω και τα ξεπερνώ όταν τα βλέπω κάτω από τα φύλλα, στις βόλτες που πάμε στον Όλυμπο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΒολευόμαστε με αυτά που συσκευάζει ο μπάρμπας, από τους καταψύκτες, και τετοια ομελέτα είναι ένα συχνό μας γεύμα.
Και η συμμετοχή Ελληνικότατη!
Αλλη νοστιμιά τα άγρια μανιτάρια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕνα πιάτο νόστιμο, εύκολο και χορταστικό