Υλικά:
1 κιλό ψάρι φέτα
5 ξερά κρεμμύδια
½ κιλό ντομάτες ώριμες
2 κλωναράκια σέλινο
2 κλωναράκια δυόσμο
2 σκελίδες σκόρδο
Λίγη καυτερή πιπεριά
1 ποτήρι κρασιού λάδι
αλάτι, πιπέρι.
Εκτέλεση:
Ξεπλένουμε το ψάρι μας καλά ( νωπό ή κατεψυγμένο) και το βάζουμε στο ταψί με το αλάτι και το λάδι να μείνει περίπου μία ώρα.
Σοτάρουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα προσθέτουμε πάνω από το ψάρι.
Σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτό και ψήνουμε το φαγητό στους 200 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά.